Új projekt a láthatáron

A projekt

Hetente előhivatok/nyomtatok egy képet, azt kiteszem magam mellé, munkahelyen, otthon. 13×18 cm-es nagyításokat gondoltam, nem túl drága, keret van hozzá, könnyű cserélni. A lényeg, hogy ugyanazt a képet nézzem hosszabb ideig, akkor is, ha már látom miért rossz (mazohizmus).

Milyen képek kerülnek keretbe?

Azt még nem döntöttem el, hogy milyen képeket válogatok ki erre a célra. Mindig Sokszor érzem úgy, hogy van valami egy képpel, hibás, de nem tudom megmondani mi az, ha 1 héten keresztül kell bámulnom, csak rá fogok jönni :). Visszatérve a képekre, úgy lenne az igazi, hogy az előző héten fotózott képekből véletlenszerűen választanék egyet, de ezt a híúságom biztosan nem fogja engedni, valószínűleg az átlagosnál jobbnak tartott képeket fogom kidolgoztatni függetlenül attól, hogy mikor készültek.

Mit várok tőle?

Azt szeretném elérni, hogy lássam, észrevegyem a hibákat és legközelebb ügyesebben csináljam :). Kritikát szeretnék, nyomtatott képeknél azt vettem észre, hogy aki arra jár ránéz, véleményt mond, neten elég nehéz rendes kritikát kapni (ezekben a kemény lájkolós időkben :)).

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s